✔ Frakt 49kr ✔ Snabb leverans ✔ 14 dagars returrätt

Om oss

Vi heter Sandra och Mikaela och är ägare till butik Reko Barn.

Hos oss kan du handla det mesta i kläder och accessoarer till baby, barn och tonåringar, i vår butik i Kungälv eller här på www.rekobarn.se.
Vi säljer barnkläder i storlek från för tidigt födda (ca 38 cl) upp till tonåringar.
Vårt sortiment är brett och innehåller allt från Nallar, hängslen, klänningar, skjortor, byxor till regnställ och jackor. 

Vi satsar mycket på danska märken eftersom de har stor framgång när det gäller design, kvalitét och miljömedvetenhet.
Kläder kan ha bra kvalitet utan att behöva kosta för mycket och ändå ha det lilla extra! Vi har olika märken som kompletterar varandra och vi når en stor kundgrupp, genom butiken och vår webbshop.

Butiken har funnits sedan 1997 och har med åren vuxit och fått ett bredare sortiment. Vi har bytt lokal 3 gånger sedan starten och nu finns vi på Älvebacken 4 i Kungälv, mittemot Kongahälla Center. I Butiken har vi också Väskor! "Kongahälla väskor" där vi säljer handväskor, plånböcker,skolväskor,skinnhandskar,resväskor mm.

Alla våra kläder följer EU:s krav på miljögifter i tillverkningen.  De flesta av våra kläder till Baby är tillverkade i ekologisk bomull och är certifierade med "confidence in textiles". Vårt mål är att ha hela vårt sortiment så miljövänligt på alla sätt så mycket som möjligt!

Det viktigaste för oss att erbjuda dig som kund är Service, Kunskap, Kvalitet och Miljömedvetenhet.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och får den service du vill ha, oavsett om du handlar i butiken eller på webben, och att du får den information om produkten som du behöver (funktion, passform mm). Därför är det extra viktigt att du ringer oss om du undrar något (tel:0303-18881) när ni handlar på webbshoppen.
Själva har vi stort intresse av barnkläder och har även webbhandel med begagnade barnkläder.

Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna. Vill du ha lite mer samlade nyheter i ett inspirerande nyhetsbrev? Prenumerera då här.


ÖPPETTIDER 

Mån-fred: 10-18
Lörd: 10-15
Sönd: stängt

Reko Barn AB

rekobarnkungalv@gmail.com

Organisationsnummer: 559450-2543

 

Butiken i Kungälv

Butiken i Kungälv